Skip to the content

Olio Extra Vergine di Oliva BIOLOGICO

Vores ekstra jomfru olivenolie laves af oliven fra Frantoio, Leccino og Moraiolo.

Indsamlingen, manual med brug af redskaber og rive, finder normalt sted i november.

Oliven høstes i små kasser og presses mekanisk i en kontinuerlig cyklusfabrik.

Koldpresning (højst 27 ° C) muliggør meget lav surhedsgrad.

Friskpresset, olien har en intens grøn farve, grumset og meget duftende med en let skarp smag.

Filtrering finder sted gennem naturlig sedimentering i rustfrit stålbeholdere og tager ca. 6 måneder, indtil man får den gennemsigtige og strålende farve, der er typisk for ekstra jomfru olivenolie.

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.