Skip to the content

Vores produkter

På vores gård "Biologic Agricolture Il Corniale" fremstiller vi forskellige vine så som Chianti DOCG, Chianti DOCG Riserva, Syrah, Sangiovese IGT og naturligvis også “vino della casa” (bordvin) i hvid, rød og rosé til alle lejligheder. Derudover skal du smage vores VinSanto og vores Grappa. Sidst men ikke mindst vores skønne olivenolie. Vi behøver ikke at sige det, men det er naturligvis den originale ekstra jomfru olivenolie, meget frugtig og blød, så du kan bruge den på mange måde. I kan smage og købe alle vores produkter på gården - du kan også bestille dine varer hjemmefra - vi sørger for transporten (spørg os mht. forsendelsespriser.

Corniale

CHIANTI D.O.C.G. SUPERIORE

Corniale er vores version med Sangiovese: Druerne er fra en enkelt vinmark, fremstillingen fremelsker elegancen og karakteren af Chianti.

Sottocolle

TOSCANA I.G.T. 2017

Sottocolle er dedikeret til elementerne: jord og klima.

Redibo

CHIANTI D.O.C.G. RISERVA 2015

Redibo laves med udvalgte Sangiovese ddruer og som giver en struktureret og kompleks vin, velegnet for lang aldring. Navnet kommer fra en aforisme fundet på et solur; “Redibo, tu nunquam”, tiden går...

Rosé

COLLI TOSCANA CENTRALE I.G.T.

Denne rosé vin er lavet ved blødpresse og hvid vinifikation af merlot druer, tidlig høst for optimalt syreniveau, fremhæve dufte og friskhed. Ideel som aperitif men også god til mad.

Crisoperla

TOSCANA I.G.T. 2017

En blanding af hvide druer, frugtige og blomstrede dufte, blød tekstur i munden blandet med god syre. Får navnet fra Chrysoperla carnea, en god bille der lever af bladlus, og som bruges i organisk landbrug.

Chianti Organic

CHIANTI D.O.C.G. BIOLOGICO 2017

Dette er vores indgangs Chianti, produceret udelukkende af oprindelige Toscanske druesorter. Fremstillingen foretages med henblik på at fremhæve de frugtagtige egenskaber og strålende taniner.

Bianco Organic

BIANCO TOSCANA I.G.T.

Ekstra jomfru olivenolie

OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.