Skip to the content

CHIANTI D.O.C.G. BIOLOGICO 2017

Produktions sted
Montaione (Firenze)

Jordbund 
Ler, rig på mineral fosiler.

Beplantning 
4500 planter pr. hektar.

Druesorter 
Sangiovese 85%, Ciliegiolo 10%, Canaiolo 5%.

Training system
Guyot and cordon spur.

Udbytte 
1,5 kg pr. plante.

Høst
Med hånden i 15 kg kasser.

Fremstilling
Pressning, præ-fermentering maceration og gæring ved 26-28 ° C

Ældning
30% i barrierer i 6 måneder og 70% i cementtanke. Endelig ældning i flasken.

Alkohol
14% vol.

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.